top of page

S E I Z O E N S G E B O N D E N   P R O D U C T E N

S I N T E R K L A A S

Bij het Sinterklaasfeest kunnen chocoladeletters uiteraard niet ontbreken. Of jij nou fan bent van een gewone letter in de smaken wit, melk, puur, ruby of gold of wat luxe toe wilt voegen met Oreo, Smartie, hazelnoot, karamel of vanille, het kan allemaal. Daarnaast hebben we in ons assortiment natuurlijk ook choco Sinterklazen in verschillende formaten én chocoladelolly’s, muntjes en lettertjes. Ook leuk om te gebruiken bij de (schoen)cadeautjes.

K E R S T

Kerst is dé gelegenheid om extra te genieten van al het lekkers. Ons kerstassortiment bestaat uit choco pinguïns, kerstbomen van chocolade en kerstbonbons. We hebben maar liefst twee verschillende soorten chocolade bomen. Eén staat in het teken van een heerlijke notenmix en de andere kerstboom is opgebouwd uit lagen met verschillende bonbons. Beiden zijn luxe verpakt en dus ook perfect als kerstgeschenk. 

P A S E N

Pasen is natuurlijk niet compleet zonder lekkere paaseitjes. In de paasperiode hebben wij verschillende eitjes in ons assortiment, variërend van massieve eitjes in wit, melk, puur, gold en Ruby, tot eitjes met heerlijke vullingen. Elk eitje is, net als de bonbons, door ons zelf samengesteld. Zo zijn er smaken ontstaan als citroen, Bueno, vanille, framboos en Oreo.

Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht. Chocolade lolly’s met vrolijke paasprints of chocohaasjes hebben wij ook in ons assortiment. Wil jij Pasen extra feestelijk maken? Iedere Pasen ontwerpen wij ook grote eieren met kleine eitjes erin of erop!

M O E D E R D A G

Moederdag is de perfecte dag om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten. Geef haar een doosje gevuld met heerlijke bonbons cadeau. Voor de echte fashionista’s hebben wij ook een chocolade hak gevuld met bonbons of zeebanket in ons assortiment.  

A L L E R G E N E N

Let op! Onze producten kunnen de volgende allergenen bevatten

gluten.png

gluten

pinda.png

pinda

noten.png

noten

ei.png

ei

sulfiet.png

sulfiet

soja.png

soja

melk.png

melk

bottom of page