top of page

H O R E C A

Naast dat wij onze producten aan particulieren leveren, maken en ontwerpen wij ook chocoladeproducten en koekjes voor bakkerijen en horeca gelegenheden. Zo kunt u reseller worden of een product laten personaliseren.

 

Als reseller stelt u zelf uw assortiment samen. Dit assortiment kunt u ieder seizoen wisselen of aanpassen naar de wensen van uw bedrijf.

 

Voor uw onderneming kan het van enorme toegevoegde waarde zijn om uw klanten een speciaal voor uw bedrijf ontwikkelde bonbon aan te kunnen bieden. Hier willen wij u graag bij helpen! Wanneer u voor uw bedrijf een eigen product wilt laten ontwerpen, bieden wij veel verschillende opties op het gebied van smaak en vorm om zo te realiseren wat u voor ogen heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in het worden van reseller of wilt u graag meer informatie ontvangen over chocoladeproducten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of bellen.

G R O O T V E R P A K K I N G

Genieten kun je nu nóg groter aanpakken! Onze nieuwste grootverpakking bonbons leent zich perfect als traktatie voor collega’s, vrienden en familie. De doos met een inhoud van ongeveer 100 bonbons is natuurlijk helemaal in Chocolade Lekkers stijl ontworpen zoals je van ons gewend bent. Uiteraard is deze box ook perfect om af te nemen voor jouw bedrijf. Biedt de klanten iets lekkers aan voor bij de koffie of serveer de chocolaatjes als horecagelegenheid. De doos kan met vele soorten van onze bonbons worden gevuld. Neem gerust een kijkje bij onze producten om een impressie te krijgen van de smaken die wij leveren!

                       

bottom of page