top of page

O V E R   O N S

Wij zijn Chocolade Lekkers. Een bedrijf met passie voor het creëren van exclusieve chocoladeproducten. Met liefde stellen wij unieke bonbons met uitgesproken smaken samen. Onze ambachtelijke bonbons worden op maat gemaakt. Zo bieden wij voor ieder wat wils. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige, luxueuze producten. Onze bonbons zijn gemaakt om écht van te genieten.

O N S   T E A M

49-chocoladdelekkers-030220.jpg

D O N N A

Bij de vraag: “Wat wil jij later worden?” wist ik het al, bakker! Die droom is altijd gebleven. Om zo goed als mogelijk te worden in het bakkers vak heb ik heel veel opleidingen gevolgd en meegedaan aan oneindig veel wedstrijden. Waarom ik dan nu chocolatier ben? Mijn eerste bonbon heb ik ontworpen bij een jeugdwedstrijd op school. Toen ik met die bonbon ook nog eens hele hoge punten scoorde, was mijn passie geboren. Vanaf dat moment ben ik mij verder gaan ontwikkelen in chocolade. Het creëren van nieuwe smaken en het ontwerpen van nieuwe chocoladeproducten vind ik het allerleukste om te doen! 

Mijn favoriete bonbon is het zeebanket. Ik ben dol op de heerlijke praline, al helemaal in combinatie met de stukjes hazelnoot voor extra karakter. Een echte old school bonbon met een vernieuwde smaak. 

B R I T T

Ook mijn passie voor chocolade is op school begonnen. Na mijn eerste ervaring met chocolade, ben ik thuis gaan experimenteren met verschillende producten en smaken. Vervolgens vertrok ik naar Rotterdam om daar het patissier vak volledig onder de knie te krijgen. Na een hele gave stage, met een stagebegeleider uit het Nederlandse patissier team, ben ik professioneel patissier geworden! Naast dat ik met ontzettend veel plezier help in onze chocolaterie, beoefen ik ook nog steeds het patissier vak.

De bonbon met pistache en kers, is mijn all-time favourite! Voor de geweldige smaakcombinatie en het kleurrijke design kun je mij wakker maken.  

36-chocoladdelekkers-030220.jpg
bottom of page