top of page
26-chocoladdelekkers-030220.jpg

A S S O R T I M E N T

R E P E N

Onze feestelijke repen zijn verkrijgbaar in verschillende chocoladesmaken. Natuurlijk zijn het geen échte Chocolade Lekkers repen zonder toppings. Van Smarties tot allerlei noten soorten, de toppings verrijken onze repen en geven ze karakter.  

B O N B O N S

Nieuwe bonbons bedenken en het testen van verschillende smaakcombinaties, is onze passie. Onze ambachtelijke bonbons zijn verkrijgbaar in wit, melk, puur en Ruby. Elke bonbon in ons assortiment is uniek en met veel geduld en liefde door ons samengesteld. Of je nou fan bent van een zomerse passievruchtvulling of liever geniet van een bonbon met een warme karamel smaak, in ons uitgebreide assortiment is voor iedereen iets te vinden. 

G E B O O R T E

De geboorte van een kleintje, dat moet natuurlijk gevierd worden! Hoe leuk is het om jouw kraamvisite te verassen met een heerlijke bonbon. Je bepaalt ook nog eens zelf de smaak van de vulling! Of wat dacht je van de geboorteflikken met vrolijke muisjes. Ook leuk voor de babyshower en gender reveal party!

O V E R I G

Naast bonbons en repen hebben wij ook orangettes en lemonettes in ons assortiment. Een reepje sinaasappel- of citroenschil gedipt in heerlijke Belgische chocolade. Onze twijfelaars zijn ook echt een must taste voor wie fan is van bitterkoekjes en Wellington koekjes! Ben je toch meer een chocolade liefhebber? Ga dan voor de chocoladeflikken, die zijn altijd lekker…

A L L E R G E N E N

Let op! Onze producten kunnen de volgende allergene stoffen bevatten

gluten.png

gluten

pinda.png

pinda

noten.png

noten

ei.png

ei

sulfiet.png

sulfiet

soja.png

soja

melk.png

melk

bottom of page